סקס אדיר - פורטל הסקס הגדול בישראל
  פורום סקס -תשובות למשתמש פורום סקס -תשובות למשתמש  חיפוש בפורום   לוח שנה   הרשמה הרשמה  התחברות התחברות

המומלצות שלי....

שליחת תגובה שליחת תגובה
כותב
rd06 צפה בגלילה למטה
מדווח סקס פעיל על דרך המלך
פורום סקס

הצטרף / הצטרפה: 02/-01-/2007
מיקום/איזור: ישראל
מצב מחובר: לא מחובר
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו נושא: המומלצות שלי....
    פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 12:21

לאחר שנים של טיולים בין המכונים של ת"א( 15 שנה לפחות)להל"ן המומלצות שלי

שחר-בעבר במכון אחר קראו לה רינת ,עבדה גם בטרומפלדור 10 המיטולוגי.מעולה !!!גם נראית מעולה,גם שירות מעולה.קצת מבוגרת(צריכה להיות בת 35-40 )שווה היום עובדת בירקון98

אור-בעבר נקראה "ליהי" בזבוט' 100 גם נראית טוב (למרות שהיא ממש רזה) גם שירות מעולה היום עובדת בבן יהודה 74

רונית-היתה עובדת בטרומפלדור 10 -צברית מדהימה ,הכי טובה שהיתה לי אם היא בכלל מארחת היום זה בר"ג ברח' הרואה .אין תמונות והיא לא מפרסמת טל' 0522555936

המשך יבוא 

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 12:28

רוני-הלא היא בר מפינסקר 42 ,בעבר היתה הכי ליברלית שיש כמו שהיא אמרה "תמורת כסף אני עושה הכל,חוץ מלהתחתן וגם את זה אני אעשה תמורת הסכום הנכון"אנאלי,זיון בלי קונדום,אוראלי עד הסוף ועוד הרבה.היום הבנתי שהיא כבר לא נותנת הכל.אפשר להיתקשר ולבדוק.מפורסמת היום בתמונות אמיתיות חדשות-"רוני"לכל המועניין

קארין-מבן יהודה 74,נראית קופי של מורן איזנשטיין ועושה אנאלי בתוספת של מאה ש"ח.שווה את הכסף

מיקי ושי-זוג מארח בפ"ת 500 ש"ח לאדם לא מפרסמים באתר הזה.יש פירסום שלהם ב"פיפ" עם תמונות עושים הכל (חדירה כפולה)שווים מאוד.

המשך יבוא

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 12:38

ג'יזל-לא יודע איפה עובדת היום יכול להיות בירקון 98 -לאוהבי הקטנות-שווה את הכסף

זוג מרוקאים מארחים-יש גם פרסום באתר הזה בתור זוג מושבניקים שווים-הייתי עשיתי איתם חדירה כפולה -שהיתה סה"כ טובה אבל שירלי לא משהו והיה לא שווה את ה-600 ש"ח ששילמתי

נטלי-פצצה עולמית נראית כאילו הוציאו אותה מסרט פורנו(בלונדינית כ-1.60 רזה וחזה ענק)200 ש"ח בבוגרשוב 12 שירות לא משהו אבל שווה את הכסף.הבחורה הכי יפה שהייתי איתה

המשך יבוא 

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 12:47

אורטל-מהירקון98 הייתי איתה בקדנציה הקודמת שלה.פסיכית עם קבלות -משתמשת בקריסטל ושאר כימיקלים-שירות טוב אך מגזימים פה באתר לגבי היכולות שלה

חן-עבדה בדיזינגוף 199(היום הירקון 98)בלונדינית עם חזה ענק צברית ושווה.פינוק לא משהו.אבל עבורי היא היתה פנטזיה (הזכירה לי ידידה שתמיד רציתי) סה"כ שווה לא ליברלית ,היום מארחת בדירה פרטית יחד עם ירדן

דקל-הגזמתם!!!!! נחמדה ולא יותר,עיסוי נחמד לא נותנת זיון רק מציצה וגם זה היא עושה טובה.אולם האירוח נחמד מאוד.נראית סביר.בקושי שווה את הכסף

המשך יבוא

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 12:55

כריסטינה-היתה בזבוט' 100 פצצה עולמית לא יודע לאן היא נעלמה

סיגל-מהירקון 98 ,עושה אנאלי.גם לאוהבי הזקנות(יש לה ילדה בגילכם) לא להיתקרב

בן יהודה 38-ליברוח כמו ממגפה-שירות,אירוח וצורה חיצונית -מגעיל.לא להתקרב

זאנה-עבדה בפרישמן 7 הישן (בקומה השנייה)פינוק מעולה כולל אנאלי.לא יודע איפה היא היום

יש עוד המון בנות שאני לא זוכר את שמן.זה על קצה המזלג.גם מי שנעלמה ניתן לימצוא אותה .זונה נשארת זונה.

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:04

בגלל שאני אוהב אותכם יש ליאזהרה אחת!!! תזיינו

ותהנו רק לא במכונים של תחנה מרכזית הישנה-מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר!!!כולן שם נרקומנית חולות תבואו לשם במקרה הטוב יגנבו ממכם מבלי שתשימו לב במקרה הטוב ,במקרה הרע (אם תשימו לב ) ישדדו אותכם באלימות.ועוד לא דיברתי על מחלות....הרפס,זיבה,איידס סקבייאס,ומכת פישפשים שתקבלו

בבקשה לא להיתקרב

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:18

נמשיך בשלנו

נטלי-לוקחת 1000 ש"ח(600 לחצי שעה) פעם היתה ילדה יפה(יש תמונות שלה בעדשת עירום-"מלכת הפלייבוי")היום נראית כמו מלכת הניתוחים,כמו קוקסינלית,הגזימה עם הניתוחים והקעקועים.שירות לא רע לא שווה גם 500 ש"ח

ריטה-המפורסמת מהירקון 98 ,אחלה יחצ"נות-לא שווה יותר מ-200 ש"ח

מעיין-נראית מעולה,הילדה היפה של הכיתה ,זו שתמיד הבאת עלייה ביד...אבל איזה יחס ושירות מגעיל.שווה לבוא ליראות להתעניין לא לשלם וללכת הביתה להתפנק ביד...תחשבו

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:33

בוגרשוב 10-אל תתפתו לתמונות היפות בעיתון,כשתגיעו לשם לא תמצאו כל קשר למציאות

פינסקר 42-לא צילי ולא גילי-פעם היו ליגת על-בר,ניקיטה ועוד כמה מדהימות-היום אוסף של זקנות

קסם-מאוד ליברלית(אנאלי,הקצפה וחדירה כפולה)נראית כמו בת 40 500 ש"ח זה הרבה מי שלא מפריע לו  צלוליטיס וורידים ברגליים.שירות מושקע מאוד

מיכל הפרטית-נוכלת אמיתי-חבל בכלל לפרט

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:34
בחזרה למעלה
המומחה צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט המומחה ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:37

בתור איש שגם אני בעל ניסיון עשיר מאוד -של 11 שנה

היתה פעם בחורה צעירה פצצה לא נורמלית שעבדה ברמת גן בדירה פרטית בעוזיאל פינת שדרות ירושלים משהו לא נורמלי

זה היה בשנת 99

יש לך מושג מה איתה?

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:43

שרותי ליווי-מבטיחים לכם בנות לא מהעולם הזה...90 אחוז ממי שעובדות שם,תימצאו אותם בשאר הזמן במכונים מתפרנסות בכבוד,תחת שם אחר.חבל לשלם כ"כ הרבה כשאפשר בפחות,הרבה פחות

לורי-יפה,יפה,יפה,שירות לא משהו -בן יהודה 74

תמי -ילדה חמודה ,חזה ענק טיבעי ועומד.שירות מושקע בחורה על הכיפק.בן יהודה 74

סנדי-בן יהודה 74 -נראית סביר ולא יותר,חבל על הכסף

קרליבך 14-סתם מקום מגעיל

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:46
וואלה אף פעם לא הייתי אצלה ולא מוכרת לי
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 13:53

יגאל אלון 126-מידי פעם יש בחורות שוות-אבל השירות שם על הפנים

שלי-עבדה פעם עם ראסטות ביצחק שדה,ואחרי זה בזבוט' 100-יפיפיה אמיתית עם קעקוע של דרקון.מדהימה, נעלמה ואיננה

ויקטוריה-מעסה מארחת בארלוזרוב פ ויצמן ראיתי אותה פעם אבל לא ניסיתי יקרה מאוד אשמח לישמוע עלייה

בחזרה למעלה
איש הבוקר צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט איש הבוקר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:03
אחי - סחתיין על המידע - כל הכבוד!!

מחפש בנרות מישהי לבוקר, אפילו להיום. המלצות?
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:06
תיבדוק מי עובדת בבן יהודה 74-אם זו אור או קארין תלך בלי לחשוב פעמיים
בחזרה למעלה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט איש הבוקר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:09
ניסיתי - לא נמצאות...
ולא יהיו השבוע...

Ouch
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:22

נסה את הזוג מפ"ת טלפון0548075817

או בירקון 98 אם שחר עובדת עכשיו

נסה אחת מאלו שהמלצתי עליהן

מי עובדת עכשיו בבן יהודה 74?

בחזרה למעלה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט איש הבוקר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:25
שחר רק בערב.

קתי מלי ומישל עובדות בבן יהודה. חדשות.
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:29

לקטי אל תלך-שירות לא טוב.את מלי ומישל אני לא מכיר

תלך תראה מקסימום תוסיף לנו תגובה

בחזרה למעלה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט איש הבוקר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:30
תמשיך לתרום לנו אח שלי - ואני אדווח מה יצא
בחזרה למעלה
צוק צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט צוק ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:32

תודה רבה

אבל אם אתה צריך להמליץ על מקום אחד ובחורה אחת -מה אתה אומר?

בחזרה למעלה
יצחק צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט יצחק ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:42

כול  הכבוד  על  ההשקעה 

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 14:55
אי אפשר להמליץ על מקום אחד.יש הרבה טובות וגם הרבה גרועות,צריך לנסות תעקוב אחר המומלצות שלי כתבתי פחות או יותר עפ"י סדר האיכות.המקום המיטולוגי הכי ברמה שהיה אי פעם לפי דעתי זה זבוט' 100 ת"א ומי שמכיר יודע על מה אני מדבר.היתה שם ליהי-שהיום היא אור בבן יהודה 74 ועוד רבות ומעולות.גם שחר מעולה.ומי שילך לזוג השמח בפ"ת ינשק לי את ה..ת אחרי זה.אני גם אשמח לקבל ממכם המלצות אחים שלי
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 15:01

קחו גם בחשבון שכל אחת שהמלצתי עליה הייתי איתה יותר מפעם אחת,מטיבעי אני מאוד מנומס.ולכן גם קיבלתי שרות מאוד איכותי.זונה היא ככל אשה אחרת מתנהגת בהתאם ליחס שהיא מקבלת.לגבי שחר -הייתי אצלה אולי 30 פעם מלוינסקי 27 דרך טרומפלדור ועד דיזינגוף 199 -בשנתיים האחרונות לא הייתי אצלה -אז אולי היא השתנתה

בחזרה למעלה
ותיק צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ותיק ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 15:26
מישהו זוכר את ריטה שהיתה לפני 7 שנים בערך בעחיה 53 (הבית הכתום)

האם עדיין עובדת?

1.65-70 בערך, חזה מדהים, שער חום חלק
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 15:28

מישל-מהעלייה 46 ,הייתי איתה כשעבדה בלוינסקי 87 לוליטה אמיתית כוסית עם ישבן שווה,לגבי השרות-מתקתקת מהר מידי ואל תאמינו ליחצ"ן שלה שגמר פעמיים...היא לא תיתן לכם

הייתי ליפני בערך שלוש שנים עם זוג מעסים שאירחו אותי ברח' שנקר 40 בחולון.אחרי העיסוי עשינו סקס עם האשה,היה מעולה-חבל שהם נעלמו -שילמתי בזמנו 400 הייתי מוכן לשלם גם 800

בחזרה למעלה
שי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט שי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 15:40
בחזרה למעלה
ליאור צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ליאור ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 15:44

.קודם כל שאפו על ההשקעה היפה         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;        יש גם המלצות על בחורות שעובדות בדירות פרטיות

בחזרה למעלה
רונן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט רונן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 17:26
אני רואה שאתה די וותיק בעסק הזה ? אז איך זה שפיספסת את מישל המיתולוגית שעבדה בפינסקר 42 ולפני זה עבדה בדיזנגוף 199 , , בכל פעם שנכנסתי איתה הרגשתי בשמיים , שירות מעולה , וליקוק ביצים הכי טוב שיש !!!!!!!!!! לא היה כזה דבר מעולם , לא מבין איך אתה לא מכיר אותה
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 17:48

תספר לנו אתה עלייה-ככל שנשטף אחד את השני בחויות נקבל שרות יותר טוב אצל הבחורות.לא תהיה להן ברירה,אחרת לא נבוא אליהן.לגבי מישל -וואלה לא זוכר אותה,היו כ"כ הרבה ....אני פשוט לא זוכר,כנראה שלא הייתי עם כולן

בחזרה למעלה
ani צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ani ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 18:18

אחלה של עבודה מושקעת אבל למישהו חדש אתה יכול גם להגיד איפה כל אחת מהמומלצות נמצאת היום - או טלפון

תבורך על האינפורמציה הנוספת

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 18:44

שחר-הירקון 98

אור-ליהי -בן יהודה74

רונית-טל'-0522555936

הזוג מפ"ת-0548075817

קארין-בן יהודה74

ג'יזל-אני חושב שנמצאת בירקון98

בחזרה למעלה
castro צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט castro ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 18:44

ישר כח אינפורמציה ממצה ועינינית,תודה.יש מצב לקבל יותר פרטים על הזוג השמח מפ"ת,מה כולל,איך,מי נגד מי

תודה אח.

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 18:48

רוני-0525868500

נטלי-בוגרשוב 12 בערבים

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 18:55

לגבי הזוג מפ"ת-מקסימים-זו המילה.זוג נשואים אחד לשני-מארחים בביתם,היא דומינית,הוא סטרייט לחלוטין.מארחים בחמימות ובאהבה-היא תעשה אנאלי איתו(אלה אם יש לך זין בגודל סביר)מומלץ על חדירה כפולה(אחד בכוס ואחד בתחת)ללא הגבלת זמן-היא יפיפיה בת 26 הוא מבוגר יותר.מנוסים מאוד בתחום-הסווינגר'ס.מומלצים.תתקשר ותדבר עם שי,הם לוקחים 500 ש"ח

כמו שאמרתי אם תלך-לא תפסיק להודות לי 

בחזרה למעלה
castro צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט castro ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 19:02
תודה חבר ,ניראה לי שאני הולך על המלצתך,כמובן שאעביר איזון חוזר לגבי רשמיי.
בחזרה למעלה
igel_bn צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט igel_bn ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 19:38

ממספר בן יהודה 74

בחזרה למעלה
ron צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ron ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 20:20
חברים- רק לידיעתכם בבן יהודה 74 כולן לוקחות 350 תכננו את תקציבכם בהתאם 
בחזרה למעלה
ל rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ל rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 20:54

אתה רשמת פה על בר שעבדה בפינסקר 42 , מה קורה איתה היום ? איפה היא עובדת ? ואם כן מה המספר שלה ? ממה שרשמת היא על שם רוני אבל היא לא נראית ככה , בר היתה אחת הטובות ביותר והמומלצות ביותר , שהיתה עושה הכל כולל הכל , רשמת גם על מקומות טובים ולדעתי עוד לא היה וגם לא יהיה מקום כמו טרומפלדור 10 ז"ל , מאגר של דוגמניות עבדו שם חבל שזה נסגר , ידוע לך אם חלק מהבנות עוד עובדות ואם כן איפה

בחזרה למעלה
איש הלילה צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט איש הלילה ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 22:37

המומלצות שלי הן :בפרישמן 7 נוי ,נראת מצויין לא רזה במיוחד אבל חטובה וצעירה פנים יפות מאוד לבבית וחביבה נותנת שרות מכל הלב, עובדת לילה

קרליבך 14:שלי,בת27-26 גוף נשי ויפה חזה שופע חמודה נותנת יחס אישי מתנהגת אופן טבעי כמו חברה מציצה וזיון שווים ביותר, עובדת רק בוקר לצערי

אלמוג בת 25-26 רזונת קומפקטית לא יפה אבל חמודה המציצה חבל על הזמן כולל ליקוקי ביצים ומעבר לזה ,מתוקה אמיתית , עובדת לילה

פינסקר 42 , קריסטינה בת 25-27, היא פשוט יפה חטובה ושווה ביותר שרות מצויין, בחורה מאוד סקסית וצעירה, זיון סוף הדרך

בחזרה למעלה
גדי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט גדי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-02-/2007 בשעה 23:21
אם כבר המלצות , הייתי לא מזמן בירקון 98 והיתה שם מורן ולא נכנסתי איתה , נכנסתי עם מישהי אחרת , איך המורן הזאת איך השירות שלה ? היא נראית לא רע בכלל , גמירות בפה ואנאלי היא עושה ? מישהו יודע ? ו
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 11:29
לגבי בר-היום קוראים לה "רוני" והיא מפורסמת פה באתר .כשהייתי אצלה בפעם האחרונה זה היה עם חבר ביהודה המכבי 8 ת"א והיא הראתה לי את הפרסום שלה במחשב-כך שבוודאות זו היא,לפני 3 חודשים דיברתי איתה בטלפון והיא מסרה לי שהיא לוקחת עכשיו 500 ש"ח והיא כבר לא מוכנה לעשות אנאלי ושאר ירקות שהיא עשתה אלה סקס רגיל בלבד עם גומי.תיתקשרו ותבדקו-למרות שניסיתי אך היא לא היתה זמינה
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 11:32
דרך אגב לכל מעריצי טרומפלדור 10 ז"ל בר החלה לעבוד שם רק שזה היה ליפני הסיליקון שהיא עשתה
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 11:45
פירוט לגבי דקל-ע"מ שהיחצ"נות שלה פה בפורום לא תבלבל אותכם,אני אפרט עליה קצת יותר-היתה עובדת לפני כן באבן גבירול 24 ת"א-בחורה סה"כ נחמדה מאוד מטופחת מואוד,נכנסת לחדר רק לאחר מקלחת ובישום.אך לא צעירה בכלל -חזה נפול ואתם יכולים גם ליראות בתמונות שפירסמה כי יש לה אגן יריכיים גדול וישבן גדול-ציון על צורה חיצונית מקס' 6.5 ,העיסוי -זה לא שהיא למדה עיסוי מיקצועי במורנו-זה יותר מורחת עלייך שמן תינוקות,מהר מאוד היא עוברת לחלק האומנותי וגם שם אם תשלם 200 על מציצה-תרגיש את פייה אולי לחצי דקה ואז היא תעבור ליד-לא שווה לשלם על מציצה.עושה ביד מספיק טוב ע"מ שתגמור .זהו.כל הסיפור כולל הכל -אולי 15 דקות.יאמר ליזכותה שהאירוח מאוד נעים ,יש קפה והפקידה שמארחת אותך מאוד נחמדה וגם די כוסית(חבל שאי אפשר להיכנס איתה)לגבי זיון עד כמה שאני יודע אי אפשר לקבל,מקסימום מציצה
בחזרה למעלה
דודו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט דודו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 13:51

rd06היי

אני רואה שאתה כבר עברת הרבה אז אולי אתה זוכר את ליאת שעבדה ב זבוטינסקי 100

יש לה קעקוע דיי גדול בגב התחתון,רוסיה רזה,אולי אתה יודע לאן היא עברה?

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 18:19
זוכר אותה היטב-קעקוע של דרקון אם אני לא טועה.הלוואי והייתי יודע לאן היא עברה.
בחזרה למעלה
שימי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט שימי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 19:05

לגבי הקרליבך 14 הייתי שם פעמיים, פעם ראשונה עם שלי שכולם משבחים  אותה ואכן היה טוב , הבחורה משקיעה ונראית סבבה

פעם שניה רציתי לגוון ונכנסתי עם טרי והייתה נפילה היא הבטיחה הרבה אבל בפועל ברחה אחרי 20 דקות בדוחק ממש מגעיל

ממליץ על שלי ולברוח מטרי

אציין לטובה שהמקום דיסקרטי ורגוע

בחזרה למעלה
דודו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט דודו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-02-/2007 בשעה 19:13

במקור פורסם על ידי rd06

זוכר אותה היטב-קעקוע של דרקון אם אני לא טועה.הלוואי והייתי יודע לאן היא עברה.

תודה רבה בכל אופן !

אם תמצא אותה תפרסם  

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 15/-02-/2007 בשעה 15:31

ברור

בחזרה למעלה
רונן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט רונן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 15/-02-/2007 בשעה 16:38

לא יעזור לאף אחד קרן מפינסקר 42 מספר אחר בחיים לא חשבתי שאני יכול להנות ככה מנערה נכון היא מבוגרת נכון היא לא הכי כוסית מכל הבנות אבל השרות הכי טוב שיש לא מתקרב לאף אחת

בחזרה למעלה
שי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט שי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 15/-02-/2007 בשעה 16:59

אודה לך אם תציין פרטים נוספים לגבי רונית מר"ג שציינת בהתחלה, כמו מראה, אוראלי עם או בלי גומי,אנאלי, נשיקות ויחס

תודה מראש

בחזרה למעלה
סימון צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט סימון ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 15/-02-/2007 בשעה 17:04
ממליץ בחום על טריסי מפרישמן 7 היא הכי חמודה שם צעירה קומפקטית הגוף תענוג השרות טוב מאוד כולל גמירה בפה בתוספת מחיר
בחזרה למעלה
ניסו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ניסו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 16/-02-/2007 בשעה 12:50
המומלצת שלי היא קסם פינוק מטורף וסובלני
בחזרה למעלה
ניסו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ניסו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 16/-02-/2007 בשעה 12:52
אומנם קצת מבוגרת אבל מטופחת וחרמנית בטירוף+אפשרות לגמירה-שאיבה בפה
בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 16/-02-/2007 בשעה 15:36
לגבי רונית -בחורה כבת 35 צברית חצי תימניה חצי מרוקאית ,רזונת אוראלי בלי אבל לא עד הסוף ואין אנאלי.כמו כן לא הייתי אצלה כבר לפחות חצי שנה
בחזרה למעלה
גולן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט גולן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 16/-02-/2007 בשעה 22:47
אני גם הייתי אצל קסם היה טוב והיא מאוד סקסית אבל 500 שח זה מאוד יקר לבחורה מעל גיל 30
בחזרה למעלה
התותח צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט התותח ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 16/-02-/2007 בשעה 23:41

היקר rd06

דיגמתי את נטלי מיהודה המכבי 8, אבל כבר לא עובדת שם..אני חייב לדגם אותה שוב

היא מיקצוענית ברמה ושירות מעולה ..סקסית לא מהעולם הזה ומניסיון

אם אתה או מישהו יודע היכן היא אז בבקשה ליידע אותי

LIONMAN@012.NET.IL

תודה מראש

כל הכבוד על ההמלצות

בחזרה למעלה
RUBI צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט RUBI ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 17/-02-/2007 בשעה 09:08

ל RD06

הדיווח המקצועי והאמי מגיע לך פרס . לפני חודשיים בערך בפרישמן 7

יוליה

לאדם מנומס ואדיב השמיים הם הגבול 1.75 גוף דוגמנית חזה שטוח פנים יפות ושער

קצר. תשאיר מייל ואשלח לך עוד המלצות .

החברה פה לא רציניים וממעטים לחלוק מידע . אבל אני רואה שיש כאן סוף סוף מישהו שמבין

את האפשריות הגלומות במידעכ חופשי. 

הווה אומר לא ליפול ולהתאכזב עם כל מיני יצורים דוגמת דנה מפיסקר 38 לירון מפרישמן 7 ובעיקר כל הישראליות. ן

בחזרה למעלה
ל RD06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ל RD06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-02-/2007 בשעה 04:19

שלום לך.הלכתי אתמול לבן יהודה 74 . זה היה אמור להיות הביקור שלישי שם. האכזבה היתה גדולה. היתה שם בחורה שהציגה עצמוה כתמי. חזה גדולך שופע וקול של צפצפה כזה פנים לא משהוא אבל בהחלט סביר, אלה מה נשיקות היא ממעטת לבצע,מיקלחת משותפת רק בסוף ,בישבן שלך לא מוכנה לגעת בידיים שלא לדבר על דברים אחרים ולא נותנת להגיע לאזורים מסויימים אצלה.ויותר מזה כל פעם הופיע אותה בחורה, אבל בשם אחר. .

אתמול פשוט הסתלקתי מישם.

היתי גם בפרישמן 7 . ראיתי את קרן ואת חבורתיה. הרושם הוא של בית חרושת. לא  נישארתי. 

ובקשר לדקל בר"ג. אני מוצא אותה ממש מעולה. כל פעם שהיתי שם יצאתי  מרוצה, מסופק ואם הרגשה של עוד. רק מה צריך להיות בן אדם ולהתנהג בכבוד, כי אחרת אתה מוצא עצמך מוצא החוצה אחר כבוד ללא כל בושה.ובצדק.

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-02-/2007 בשעה 06:03

כמו שאתה מתאר אותה באמת היית עם תמי. לפי דעתי נראית טוב ,לא עושה אנאלי,אבל התנשקה חופשי ונתנה לי לגעת איפה שאני רוצה.מקלחת בסוף אני  מעדיף בבית  ולא איתה.לגבי דקל אין בעיה אח שלי אם נהנת -הכי טוב.אני כתבתי את דעתי,כשאני באמת הייתי איתה,בניגוד לכמה אנשים פה בפורום

לגבי מי ששאל על בר-היום היא רוני-אבל היא לא עונה,אני לא מבין למה(יהודה מכבי 8)ל

בחזרה למעלה
Meital צפה בגלילה למטה
משתמש חדש בפורום סקס
משתמש חדש בפורום סקס

הצטרף / הצטרפה: 12/-02-/2007
מיקום/איזור: Israel
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט Meital ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-02-/2007 בשעה 09:48
במקור פורסם על ידי rd06

ג'יזל-לא יודע איפה עובדת היום יכול להיות בירקון 98 -לאוהבי הקטנות-שווה את הכסף

הי, אני ג'יזל. שיניתי את המודעה והתמונות וגם את השם...

שמחה שאהבת להיות איתי :)

יש תמונות בדירות דיסרטיות- בחורות חדשות- מיטל

אני עובדת באפן פרטי ולוקחת 500 ש"ח לשעה מלאה.

לעוד פרטים תתקשרו 054-3139550

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-02-/2007 בשעה 21:12
מה פתאום סתם מתעלקת שמנסה ליזכות בקרדיט-זה אפילו לא דומה לג'יזל-מעבר לכך נראות לי סתם תמונות מזויפות-חברה תיזהרו
בחזרה למעלה
מי יודע מה הטלפון של צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט מי יודע מה הטלפון של ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-02-/2007 בשעה 23:14
מי יודע מה הטלפון של סנדי שעובדת בירקון 89
בחזרה למעלה
יוסי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט יוסי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-02-/2007 בשעה 23:19

זה תמונות אמיתיות מנסיון זאת גיזל שעבדה עם וויקטוריה 

מתוקה שחבל לכם על הזמן

היום נקראית מיטל

אחלה שירות

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 10:37
עכשיו יש לי שאלה-האם שחר התחילה לעשות אנאלי.ולגבי אורטל האם עושה חדירה כפולה עם שני גברים
בחזרה למעלה
קובי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט קובי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 14:04

שחר מהירקון 98 היא הכוכת שלי

לדעתי היא יותר יפה מריטה והגוף שלה מדהים היא זורמת בכיף המציצה שלה מאוד כייפית אני חוזר אלה כבר פעם אחרי פעם

בחזרה למעלה
פלונטר צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פלונטר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 17:43

הירקון 98 חרא של דירה

דירה יפה בחורות מגעילות ברמה

היחידה שסבבה זאת סיוון 

בחזרה למעלה
וותיק בתחום צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט וותיק בתחום ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 17:56
שחר , סיוון , נגה , אלה וכל השמות שאתם זורקים פה כולן לא ברמה של מישל מהירקון 98  אני מכיר אותה עוד מימי דיזינגוף ואח"כ עברה לפינסקר כדאי לכם לנסות, מי שוותיק בתחום יודע בוודאי על מה אני מדבר ובטח גם שמכיר אותה
בחזרה למעלה
חרמן מסביב לשעון צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט חרמן מסביב לשעון ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 19:58
מתי אורטל עובדת? כל יום או שצריך לבדוק? כי ריטה מדי פעם בחופש, גם אורטל?
בחזרה למעלה
ירון צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ירון ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 22:12

מישהו היה בדירה ברחוב לבנדה 16 ?

אם כן... קצת רשמים

תודה

בחזרה למעלה
שי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט שי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 22:55
איפה חונים לירקון 98?
בחזרה למעלה
קובי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט קובי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 19/-02-/2007 בשעה 23:05
עינין של טעם כמובן, אבל לטעמי אין על שחר מבחינת הגוף שלה ,ו החזה שלה גם מאוד יפה
בחזרה למעלה
אבי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט אבי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 20/-02-/2007 בשעה 18:42

לא שחר ולא אורטל

שחר בגיל של אמא שלי בחיייאאאאת הייתי נותן לה 40 לפחות אולי קצת הגזמתי עם אמא שלי כן אבל כבר לא צעירה אהי זוכר אותה עוד מדיזינגוף 199 ובטוח עבדה עוד בדירה אחרת לפני

היתה אחת מדיזינגוף 199 קטי ילדה קטנטונת שיער שחור קרה חזה בינוני יפה מאד בפנים למישהו יש מושג לאן נעלמה

היחידה בירקון98 זאת סיוון

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 20/-02-/2007 בשעה 23:03

קטי ,אם אני לא טועה עברה לבן יהודה 74.שחר עבדה בדיזינגוף 199 לפני כן בטרומפלדור1 . ולפני זה בלוינסקי ממש לא צעירה אבל עדיין שווה

בחזרה למעלה
פלונטר צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פלונטר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 21/-02-/2007 בשעה 10:21
יש לך מושג מה עם מעיין הילדה הכי יפה שאי פעם זינתי
בחזרה למעלה
פייר צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פייר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 21/-02-/2007 בשעה 12:12

המומלצת שלי היא אור מבן יהודה 74

רזונת צעירה חזה קטן ונערי שרות עשר כולל גמירה על הפנים מציצה סופנית גם עד הסוף

המחיר רגיל350 וחייבים להוסיף בין 50 ל100 עבור תענוגות נוספים

אבל תאמינו לי שווה כל שקל

בחזרה למעלה
ביסמן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ביסמן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 21/-02-/2007 בשעה 12:40

קודם כל תודה לכולם על ההתחלקות בחוויות - ממש עוזר ומונע נפילות.  אנחנו כצרכנים צריכים להמשיך כך.

מה קורה עם חיפה ??? האם מי מהכותבים מוכן לתרום ??

בחזרה למעלה
רונן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט רונן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 21/-02-/2007 בשעה 13:23

המומלצות שלי

בהירקון 98 הייתי עם רובם לדעתי הטובות ביותר הן מורן - נראית מצוין שירות מעולה , ישראלית , חזה בינוני , לא מתקתקת

ריטה שהיא חוויה בפני עצמה , אורטל שהיא בסדר גמור אבל אנשים פה מגזימים לטעמי לגביה

ואחרונה חביבה היא מישל שעבדה בפינסקר וגם בדיזינגוף , דוגמנית על , ( קראתי שמישהו פה אמר שהיא נראית על הפנים כנראה שהוא לא מכיר אותה וסתם ציין זאת , היא מלקקת ביצים ברמה עולמית באמת שווה ביקור

אני ממליץ גם למי לא להתקרב אז לסיגל , חבל על הכסף , הבחורה הזאת מתקתקת אחרי 5 דקות היא מעיפה אותך , לא ממליץ , באחד הפעמים שהייתי היה בלאגן עם לקוח על הנושא הזה

פינסקר 42 הייתי רק עם נטלי שעובדת בוקר ונהניתי מאוד , חזה גדול מציצה ברמה 2 אקטים ומאוד סובלנית

עליה 46 מישל ישראלית שנראית טוב מאוד לוקחת 250 שח לאקט אחד , אבל היה אחלה איתה

בחזרה למעלה
RORO צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט RORO ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-02-/2007 בשעה 09:49

עם כל כך הרבה נסיון וידע  - מישהו פה בטוח חייב לדעת:

איפה כריס (בלונדינית עם חזה גדול ושיער חלק) ומעיין (בלונדינית שיער מתולתל חזה בינוני) שעבדו פעם בז'בוטיסקי 100 (כריס בערב ומעיין בבוקר)

הן היו הכי פצצות שהכרתי בתל אביב

בחזרה למעלה
פלונטר צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פלונטר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-02-/2007 בשעה 10:59

כריס זאת שעשתה סיליקון

נראה לי שעזבה את המקצוע

עברה קודם ליגאל אלון לתקופה ואז פרשה

בחזרה למעלה
likuk צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט likuk ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 25/-02-/2007 בשעה 12:33
מה הפסקה??
בחזרה למעלה
buggss צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט buggss ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 25/-02-/2007 בשעה 16:50

מחפש את זאנה מפרישמן 7 הישן. מי שמע מי יודע?

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 26/-02-/2007 בשעה 16:47
זאנה באמת היתה ליגת על לפחות בשרות
בחזרה למעלה
ותיק צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ותיק ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 27/-02-/2007 בשעה 00:04
אאאאחחח.... איפה נורית מטרומפלדור 10
בחזרה למעלה
חרמני צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט חרמני ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 07/-03-/2007 בשעה 11:07
במקור פורסם על ידי איש הלילה

המומלצות שלי הן :בפרישמן 7 נוי ,נראת מצויין לא רזה במיוחד אבל חטובה וצעירה פנים יפות מאוד לבבית וחביבה נותנת שרות מכל הלב, עובדת לילה

קרליבך 14:שלי,בת27-26 גוף נשי ויפה חזה שופע חמודה נותנת יחס אישי מתנהגת אופן טבעי כמו חברה מציצה וזיון שווים ביותר, עובדת רק בוקר לצערי

אלמוג בת 25-26 רזונת קומפקטית לא יפה אבל חמודה המציצה חבל על הזמן כולל ליקוקי ביצים ומעבר לזה ,מתוקה אמיתית , עובדת לילה

פינסקר 42 , קריסטינה בת 25-27, היא פשוט יפה חטובה ושווה ביותר שרות מצויין, בחורה מאוד סקסית וצעירה, זיון סוף הדרך

בחזרה למעלה
בודק צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט בודק ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-03-/2007 בשעה 16:47

בקיצור אתה יצאת עם ההמלצות הכי סבבה מכל השאר

בחזרה למעלה
מרוצה צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט מרוצה ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 18/-03-/2007 בשעה 23:29

היום בדקתי את שלי מקרליבך 14

האמת היה כיף גדול

קודם כל היא מחייכת וזה כבר נחמד, באמת עושה מקלחת משותפת עם מיזמוזים וליטופים

אחלה מציצה נעימה, זיון בדוגי בפוזה מאוד מגרה, נראית גם סבבה קצת נמוכה אבל ציצים מרשימים וטוסיק חמוד

מומלצת

שבוע הבא אבדוק את אלמוג ואדווח

בחזרה למעלה
רימינג מעשי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט רימינג מעשי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 20/-03-/2007 בשעה 23:52

rd06

אני רואה שאתה רציני אבל לדעתי קצת טועה לגבי בן יהודה 38

הייתי שם פעמיים לאחרונה והמקום נראה מטופח ויפה עניין של טעם , אבל אני מעדיף משהו אפילו מבוגרת שתיתן שירות טוב ב 200 עד 300שקל פלוס מינוס בבן יהודה יש אחת בשם

סמבה - ברזילאית שחורה וסגרתי איתה על 300 שח עבור מציצה בלי גומי ורימינג כולל 2 אקטים. לא רע בכלל.

כמו כן יצא לך לחגוג באופטימה  חבל שזה נגמר  זיונים בלי גומי ועד הסוף שעה מלאה

ב200 שח אין היום דבר כזה.

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 21/-03-/2007 בשעה 13:51
דבר ראשון לגבי פינסקר המקום סבבה לחלוטין-אבל בשנה שנתיים האחרונות עובדות שם בעיקר עגלות .לגבי כושית בשם "סמבה " האמת היא שאני לא מכיר.אולי תתן תיאור ואני יכיר
בחזרה למעלה
אלון צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט אלון ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 28/-03-/2007 בשעה 15:37
במקור פורסם על ידי רימינג מעשי

.

כמו כן יצא לך לחגוג באופטימה  חבל שזה נגמר  זיונים בלי גומי ועד הסוף שעה מלאה

ב200 שח אין היום דבר כזה.

אני זוכר את אופטימה, אבל אתה רוצה להגיד שהיו שם זיונים בלי קונדום עד הסוף?

אני לא מכיר דבר כזה

אם היה ספר חוויות

בחזרה למעלה
רימינג מעשי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט רימינג מעשי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 28/-03-/2007 בשעה 22:47

תיקון טעות טכנית אחי

מציצות בלי גומי ועד הסוף היו גם היו לגבי זיונים בלי גומי שמעתי שהיו באופטימה אבל לי לא יצא בכל אופן

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 07/-04-/2007 בשעה 05:32
סיפור שקרה לי שבוע שעבר :יצאתי לחתונה של חבר מהעבודה והשתכרתי ברמות,וגם התחרמנתי(מוצר לוואי של אלכוהול)לקחתי ויאגרה ונסעתי לבן יהודה 72 לזיין.בגלל שאני מכיר את סנדי החלטתי לנסות בחורה חדשה בשם קרולין(ג'ינג'ית רזונת כבת 30 נראית סבבה לחלוטין)-הזיון היה לא רע בכלל. לאחריו ירדתי לדירה למטה להגיד שלום לסנדי.לא יודע מה קרה קיבלתי חרמנות אדירה ממנה ירדתי לכספומט הוצאתי עוד 350 ש"ח ועליתי לזיין פעם שנייה(הפעם את סנדי)בגלל שהיה קשה ליליגמור אז היא ירדה לי וגמרתי לה בפה (עלה לי עוד 50 ש"ח)בסופו של דבר יצאתי עם קנס של 750 ש"ח בשעה.שווה -אבל חבל שהייתי שיכור מידי בשביל לשים לב!!!.לקח חשוב שלמדתי-אם שותים כן מזיינים(אבל לא בולעים גם ויאגרה) לתשומת ליבכם
בחזרה למעלה
אורז פרסי צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט אורז פרסי ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 07/-04-/2007 בשעה 13:44
מישהו מכיר בחורה עובדת והיא פרסיה או חצי פרסיה,ברצינות
בחזרה למעלה
toro צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט toro ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 07/-04-/2007 בשעה 20:40

שבע מאות וחמישים שקל לשעה - היה שווה??? תגידו לי אין גבול לשטויות שאפשר לכתוב כאן?

בימי הזוהר של ה101 היית מזיין ב200 שקל דוגמניות במקומות פאר שהיו עושות לך שירות

פי 10 יותר טוב מהשירות הכי טוב שתקבל היום.

טוב אפשר לסלוח לבחור כי הוא היה שיכור... 

בחזרה למעלה
זייני נמבר וואני צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט זייני נמבר וואני ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 08/-04-/2007 בשעה 16:02

rd06 - שאלה לי אלייך

קודם כל , המידע שאתה מפזר פה חבל על הזמן,כן ירבו כמוך פה ...

אבל סתם מתוך סקרנות,אתה מיליונר ? כאילו איך אפשר לעמוד בסכומים האלו???

בחזרה למעלה
s צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט s ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 09/-04-/2007 בשעה 13:41
ראיתי את הבנות בבן יהודה 72 ואני רוצה לומר לכם שאין שום הצדקה לשלם להן 350. אפשר להשיג בחורות וזיונים לא פחות טובים ב-200
בחזרה למעלה
מסכים צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט מסכים ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 15/-04-/2007 בשעה 09:42

אני מסכים שאפשר להשיג זיונים בפחות כסף ולא פחות טובים  אבל צריך באמת להתחשב גם מסטול וגם ויאגרה

בחזרה למעלה
משועמםם צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט משועמםם ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-04-/2007 בשעה 00:23

שמתם לב שיש פה הכי הרבה תגובות והכי הרבה צפיות

rado6 לאן נעלמת

תן עוד המלצות ותפסיק להשתכר תן המלצות שפויות

בחזרה למעלה
coldwater צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט coldwater ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-04-/2007 בשעה 00:35

חחחח   Tongue

במקור פורסם על ידי משועמםם

שמתם לב שיש פה הכי הרבה תגובות והכי הרבה צפיות

rado6 לאן נעלמת

תן עוד המלצות ותפסיק להשתכר תן המלצות שפויות

בחזרה למעלה
rd06 צפה בגלילה למטה
פורום סקס

אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט rd06 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-04-/2007 בשעה 12:00
אני לא מיליונר-אבל אני אוהב ליחיות! באותו לילה הייתי שיכור לחלוטין.הימים השתנו היום קשה מאוד לימצוא זיון טוב ב-200 ש"ח.המכונים זה לא מה שהיה לפני כמה שנים.לפי דעתי בן יהודה 72 הכי סביר אך זו רק ברירת מחדל.מאוד יקר שם וסה"כ הבנות שם לא מטריפות נחמדות ולא יותר !!!!יש את סנדי שהיא סבבה לחלוטין +ראיתי את ניקול לא כזו מדהימה וגם לא נחמדה.לא להתקרב לבן יהודה 38 לא שווה לא את הכסף ולא את הפדיחות שיהיו לכם שם.הלוואי והייתי מוצא מישהי חדשה ברמה
בחזרה למעלה
משועמםם צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט משועמםם ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-04-/2007 בשעה 20:09
בכל מקרה תודה על התגובה ועל ההמלצה הנוספת אם אני יתקל במשהו טוב אני ימליץ
בחזרה למעלה
דודו צפה בגלילה למטה
משתמש חדש בפורום סקס
משתמש חדש בפורום סקס

הצטרף / הצטרפה: 14/-04-/2007
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט דודו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-04-/2007 בשעה 22:33
0543094684
בחזרה למעלה
אליקו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט אליקו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 23/-04-/2007 בשעה 23:49
חברה אני אתכם,
גם אני דגמתי ב 9 שנים האחרונות מאות בנות. בטרומפלדור 10 היתה סנדי שהיתה זיון מעולה. היה גם מקום בישראל בק שהיו בו כוסיות חבל"ז וגם המקום הראשון עם גקוזי בכל חדר (שאם היית נחמד היתם משתמשים בו יחד באותו כסף...(.
המספר 1 שלי היא גילי  שהייתה בבן יהודה 72. פשוט מדהימה. מגשימה פנטזיות וסקסית בטירוף, לאוהבי הנות עם גוף קטן. חבל שהיא נעלמה.
היום ברוב הדירות הבנות לא משהו ואלה שכן מאיצות בך ומבאסות את הזיון. שירות טוב אבל רוסיות מבוגרות ולא מאוד יפות יש בלבנדה ובלוינסקי 128. בנות נחמדות יש בליווי אבל המחירים בשמיים, קשה לרדת מ 400 ש"ח.
תהנו

בחזרה למעלה
מצו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט מצו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 29/-04-/2007 בשעה 10:01
מישהו יודע איפוא אור היום? התקשרתי לבן יהודה 74 ואמרו לי שהיא לא עובדת שם יותר.
בחזרה למעלה
לrado6 צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט לrado6 ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 30/-04-/2007 בשעה 02:52

הלכתי לרונית-שני מרמת גן  בעקבות ההמלצה שלך אחלה שרות בחורה ברמה ומחיר נוח עכשיו גם מומלצת שלי

בחזרה למעלה
under the bridg צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט under the bridg ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 11/-05-/2007 בשעה 02:34

למישהו יש המלצה על מישהי בשעות הלילה או המלצה למבוגרת שנותנת שרות טוב

תודה מראש 

בחזרה למעלה
חרמן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט חרמן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 13/-05-/2007 בשעה 10:53
עברנו כבר על כולם צריך לחכות לזונות חדשות אהה
בחזרה למעלה
פיטר נורת' צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פיטר נורת' ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-05-/2007 בשעה 13:26

הזכרתם פה את גילי מבן יהודה 72-74.

אחת הטובות ביותר שהיו לי. אני בדרך כלל מעדיף חזה גדול, וקצת התאכזבתי כשנכנסתי אליה. ראיתי פתאום נמוכה, רזה ושטוחה. אבל היא הפתיעה אותי עם ה-GFE הכי טוב שקיבלתי עד עכשיו וזיון מעולה שאחרי שעה פשוט התאבהתי בבחורה.

משיהו יודע איפה היא עכשיו? לא בשביל דיגום, בשביל להציע לה נישואים!!!!!!!!

איפה היא????

בחזרה למעלה
ערן צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ערן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 14/-05-/2007 בשעה 13:38

נו..כולם מדברים ומדברים על בחורות שהן חלק מדירות פרטיות.

אני רוצה פרטים על סאני בבקשה! או על אליס.

תנו לי פרטים!

פליזזזזז

בחזרה למעלה
iyhhk צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט iyhhk ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-07-/2007 בשעה 17:56
במקור פורסם על ידי rd06

רוני-הלא היא בר מפינסקר 42 ,בעבר היתה הכי ליברלית שיש כמו שהיא אמרה "תמורת כסף אני עושה הכל,חוץ מלהתחתן וגם את זה אני אעשה תמורת הסכום הנכון"אנאלי,זיון בלי קונדום,אוראלי עד הסוף ועוד הרבה.היום הבנתי שהיא כבר לא נותנת הכל.אפשר להיתקשר ולבדוק.מפורסמת היום בתמונות אמיתיות חדשות-"רוני"לכל המועניין

קארין-מבן יהודה 74,נראית קופי של מורן איזנשטיין ועושה אנאלי בתוספת של מאה ש"ח.שווה את הכסף

מיקי ושי-זוג מארח בפ"ת 500 ש"ח לאדם לא מפרסמים באתר הזה.יש פירסום שלהם ב"פיפ" עם תמונות עושים הכל (חדירה כפולה)שווים מאוד.

המשך יבוא

בחזרה למעלה
פלונטר צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פלונטר ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-07-/2007 בשעה 18:20

גם אליס וגם סאני חזקות מאד

אליס ממש רזה על גבול האנורקסית

סאני סבבה

שירות של שתיהם טוב מאד

בחזרה למעלה
;p;k צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ;p;k ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-07-/2007 בשעה 20:20
במקור פורסם על ידי rd06

המשך יבוא

בחזרה למעלה
קוקו צפה בגלילה למטה
פורום סקס, אורח
פורום סקס, אורח
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט קוקו ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 22/-07-/2007 בשעה 21:36
בבן יהודה בהתחלה יש מישהי בשם יוליה שווה ממש שירות טוב מציצה בלי קונדום 350 לשעה
בחזרה למעלה
 שליחת תגובה שליחת תגובה

קפיצה לפורום הרשאות פורום צפה בגלילה למטה

Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים

עמוד זה נוצר ב .500 שניות.
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

להלן מיפרט התחומים הראשיים המופיעים באתר סקס אדיר ורלוונטיות מילות החיפוש המובילות לדפי המידע השונים באתר.

סקס

דף הכניסה הראשי לפורטל סקס אדיר. 

ליווי

ליווי שירות המסופק ללקוח הקצה ומתייחס לכלל שירותי ליווי בין אם בתווך של מישרד לשרותי ליווי או נערות ליווי עצמאיות ("נערות ליווי פרטיות"). 

דירות דיסקרטיות

דירות דיסקרטיות - זהו מונח שהומצא ע"י אתר סקס אדיר עוד בעידן שבו פרסום באינטרנט היה עדיין בחיתוליו והכוונה הינה לכל ההטיות של הביטוי כגון: דירת אירוח, דירת סקס וכד'. 

תמונות אמיתיות

תמונות אמיתיות - עוד מונח שהפך למטבע לשון בזכות היצירתיות של מייסדי אתר סקס אדיר, ותפס כאש בשדה קוצים. גלריות תמונות סקס אמיתיות שינה את כללי המשחק בזירת הסקס בישראל ואתר סקס אדיר גאה להיות המוביל בקטגוריה זו הן בכמות והן באיכות. 

עיסוי

עיסוי ואירוטיקה מייצגים עוד פן בתחומים בהם מתמחה אתר סקס אדיר לרבות מילות מפתח כגון מסאז',מסאג אירוטי או אלטרנטיבי. זאת ועוד עיסויים בספא או מסז'/מסג' ארוטי - עיסויים בישראל בכלל.  

קוקסינליות

קוקסינליות - התחום שמייצג בצורה הבולטת ביותר את שינוי מגמות הנטייות המיניות של תיירי ההתנסויות המיניות. אם למטרת סיפוק הרגושים והצורך הבלתי פוסק בגיוון חיי הסקס האישיים. קוקסינליות מארחות או אפילו נערות ליווי קוקסינליות כמה דרגות מעל זנות הרחוב הסליזית ! 

סאדו מאזו BDSM

סאדו מאזו BDSM תחום המכיל לתוכו זרמים ונטיות סקס מגוונות ביותר, בעלי היצר יצאו לחקור וגילו עולמות חדשים. אם יחסי מלכה ועבד או יחסי שולט נשלטת ( שיפחה ), הצורך בהשפלות למטרת סיפוק מיני ועוד זרמים רבים ומגוונים. כאן תמצאו את אשר אתם מחפשים. 

גייז / נערי ליווי

גייז / נערי ליווי - תחום לא זר, היום זה כבר לא מוזר כשמישהו יוצא מהארון ומכריז "אני הומו" כאן ניתן ליצור קשרים בהתאם. 

ג'יגולו לנשים

ג'יגולו לנשים - הצורך קיים גם בקרב הנשים ואל תשכחו זאת לעולם !  להזמין גבר או נער ליווי זה טבעי בדיוג כמו שזכר מזמין נערת ליווי או ניגש ליצאנית בדירה דיסקרטית. 

חשפניות ומסיבות

חשפניות ומסיבות - תחום המתפצל למועדוני חשפנות המארחים מסיבות רווקים או סתם אורחים משועשעים לבילוי כמו במסיבת סקס, לעומת שירותי אספקת חשפניות או חשפנית אישית הקרויה גם רקדנית אקזוטית. 

סרטים סקס חינם

סרטים סקס חינם - התגברות הביקוש לסרטי סקס בקרב הגולשים חינם אין כסף הוליכה רבים מאתרי הסקס באינטרנט לספק את ההיצע לביקוש התובעני, ואכן אתר סקס אדיר מיישם את המודל של אספקת סירטוני סקס ללא תשלום. 

פורום סקס בשטח

פורום סקס בשטח - המקום האולטימטיבי בישראל לשיתוף חוויות מין בתשלום עד כי הפך להיות ממש מאגר המידע הארצי לשירותי מין בתשלום על כל גווניו ותחומיו. 

חדרים להשכרה

חדרים להשכרה לפי שעה במוטל או במלונית - המדריך לפי חלוקה גיאוגרפית ברחבי ישראל. 

ספא - SPA

ספא - SPA זהו תחום אשר תפס תאוצה בעשור האחרון עם התגברות המודעות לצורך ברוגע והרפיה פיזית כמו גם מנטאלית. כאן תוכלו למצוא את מיטב המקומות בתחום זה. 

לוח הצעות עבודה

לוח הצעות עבודה - המקום למחפשי/ות עבודה כמו גם לדורשי כח אדם בתחומי הסקס ובכלל. 

ויאגרה / סיאליס

ויאגרה / סיאליס - הגלולות לחיזוק האון הגברי ... כל מה שרציתם ולא העזתם. 

אינדקס אתרי סקס

אינדקס אתרי סקס - המקום בו מתחילים לחפש סקס אחר. 

שיחות סקס

שיחות סקס תחום די ותיק בישראל. אם חשקה נפשכם בשיחה אירוטית או בסייבר סקס כאן המקום להתחיל. 

הכרויות סקס

הכרויות סקס - תחום מרתק אשר בו השמיים הם הגבול. 

וידאו סקס קורע

וידאו סקס קורע או בשמו הקודם - "חינם איזה קטעים" מספק תכני וידאו חינמיים שגורמים לאנשים להתפקע מצחוק (כי צחוק טוב לבריאות) או להרים גבה בפליאה והשתוממות כאומרים "הייתכן ?" 

SEX סקרים

SEX סקרים זהו התחום בסקס אדיר המנקז אליו את מגוון הסקרים הכי לוהטים ברשת האינטרנט הישראלית היכנסו להצביע ולראות את תוצאות הסקרים.

משפחת סקס אדיר מאחלת לכם גלישה נעימה.

אדיר סקסולובסקי