אחת מהם שאני לא ממש זוכר את שמה אבל היה שם קצר סבבה לחלוטים שיער מטולטל גוף טוב פנים חמדות נראת נושקת ל 30 אולי קצת פחות
והשניה אורטל 170 גוף לא רע בכלל זורמת לחלוטין הציע אנלי בתוספת 100 לא התחשק לי אח"כ כשנכנסנו לחדר שלה הציע שבסוף הזיון היא תמצוץ ושאגמור לה בפה הסכמתי בתוספת 50
התחילה עם ריקוד וחיכוך התחת שלה בזיין שלי קצת נתנה לי לתפוס אותה בחזה שאני מאחוריה ועוד פינוקים כאלה
חברה היא סבבה מפנקת מוצצת טוב זיון בתנוחות על 4 ומעליה רגליים למעלה בסוף מורידה את הקונדום ושותה לרוויה ישר מהצינור ועוד לפחות עושה עצמה ואולי באמת נהנת
אחרי הכל מקלחת משותפת וקצת מסאג' תוך כדי
לסיכום: שווה זיון בהחלט מומלצת צריך לקחת בחשבון שהחיסרון שהיא לא מבזבזת זמן והכל זורם מהר יחסית לי לקח הכל 25 דק' היא נותנת לגמור רק פעם אחת אבל ב ע נ ק !!!
שאלתי אותה וזה בשבילכם היא עובדת בד"כ או ראשון וחמישי בוקר או שני ורביעי בוקר לא ביררתי לגבי ערב כי אנחנו צריכים להיות בבית בערב....
הזמנתי בחורה, הגיעה אחת אחרת לגמרי וסתם נשכבה על המיטה שלו כמו מומיה בקיצור לא לגעת.
פרישמן 7 על הפנים פעם האחרונה הייתי לפני כ חודשים ובגלל היחס המחורבן סמתי פס
ואז נדפקתי זיון גרוע בפינסקר בקיצור מה שאני רוצה לומר לכם חברה זה שמהרבה ניסיון הזיונים הטובים ביותר נמצאים בדירות באמת דיסקרטיות של עצמאיות שהן לבד בבית.
היתה לי אחת כזו אם דיל שופרא דה שופרא כולל זיונים מציצות עד הסוף ויחס באמת א.א.
והחזקתי איתה ממש הרבה זמן ובאתי די הרבה אך לצערי היא כנראה פרשה מהעסק אז אני
מחפש לי מומחית חדשה. רק שתבינו, אני רגיל ל שני אקטים לפחות , מציצות ללא גומי
ועבודת לשון טובה על הגוף אם אתם מבינים לשעה מלאה ( בלי פשרות) כל זה ב250 עד 300 שח
זה אולי נשמע לכם כמו פנטזיה אבל תאמינו לי שהצלחתי . כמו שאמרו כאן אחרים צריך לעבור הרבה חרא בכדי להגיע לזה אבל אני מוכן להתפשר אל מראה חיצוני בעבור ביצועים.
בקיצור שאני מוצא אחת כזאת אני נוטה לחזור לשם שוב ושוב.
אז מי שמכיר אחת טובה בדירה פרטית שבאמת עובדת לבד ולא כמו בתחנת אוטובוס. אשמח לקבל המלצות.
שמו עוד תמונות של לוינסקי 66 סה"כ מכל החברים יש לי רק פידבק חיובי..... חבל שחלק מהבנות שם אני מזהה מאתרי פורנו חחח... קרן הזאת ששמו לה תמונות חדשות היא קיימת שם? עם החזה הזה? אני ירוץ
הייתי אתמול במסז' אצל ויקי ודנה ברחוב סוקולוב 53 בהרצליה
היה ממש סתם אמור להיות בודי חצי שעה ב100 שח אבל היא היתה בחורה שמנה מסז גרועה ובסוף היא עשתה לי ביד . מישהו מכיר מקום טוב למסז' עם בחורות יפות שאפשר לעשות גם סקס
אהלן אחים שלי אני חדש פה בפורום , עברתי קצת ברפרוף על הנושא הזה
מישהו יכול להמליץ לי על בחורה באמת שווה וסימפטית שנותנת גם יחס טוב?
לפני כמה חודשים הזמנתי איזו בחורה מהאתר הזה שרשמה שהיא פצצה כוסית בת 19 ומפנקת ומה לא... באה אליי גורילה דבה בת 35 עם שיניים צהובות ופרצוף חציל..התפדחתי לזיין אותה אבל לא היה ברירה..
מאז אני מפחד להזמין.. קיצר אם למישהו יש המלצה על בחורה שיתן
הייתי בהר ציון 57 יש שם אחת יוליה רוסיה חזה קטן גוף קטלני בת 25 בערך מוצצת בן זונה היא מאלה שנותנות לזיין להן את הפה ,מזדיינת ברמה כמה תנוחות שאתה רוצה ואפשר גם לגמור לה בפה ב 150 אין לי טלפון הגעתי לשם מהמלצה פה בפורום
הצטרף / הצטרפה: 23/-04-/2006
מיקום/איזור: Israel
מצב מחובר: לא מחובר
פורסם: 30/-04-/2006 בשעה 00:10
בקשר למקומות שנותנים מסאג'ים
אני אישית לא מעניין - מושך אותי הקטע הזה, באתי לזיין ולא לקבל מסאג', כי אם באמת אני רוצה מסאג' טוב אז אגש למקום מיקצועי מוסמך.. אז בקיצר תן לזיין ולגמור , ויאללה נגמר הסיפור.. לא צריך "קוצ'י מוצ'י " , העיקר תכל'ס
אני רוצה להודות לבחור שהמליץ על נדיה מבן יהודה ראשית אני אציין שהיא נערת ליווי ולא בחורה של דירות הגעתי אליה אחרי שהלכתי וחיפשתי בן יהודה 64 ואז התברר לי שהיא גרה במלון ליד בן יהודה אחרי ששאלתי בקיוסק הסמוך בקיצר עליתי למלון עליה ואני חייב לציין הבחורה שווה בטרוף גוף מטריף פטומות זקורות ואיך שהיא מזדיינת חבלז בקיצר לאחר 2 אקטים חלומיים ממש מסאז באמצע ומקלחת בסוף סהכ שעה ו10 דקות מי היה מאמין .
הבנתי ממנה שהיא משנה כל הזמן מיקום כי היא לא חוקית פה אני הגעתי אליה דרך הקיוסק שצמוד לחנות ירקות בבן יהודה - נראה לי שהם מעסיקים אותה כי רק הם ידעו על מה אני מדבר מה גם שהיא לא מקבלת כל אחד במיוחד אם אתה שיכור או מסריח מה גם שהיא לוקחת 600 שקל יקר אבל שווה
אז טוב לאחר קריאה מרובה בפורום כאן הלכתי ללוינסקי 66. קיבלה אותי בחורה בשם שרון. בחורה נראת נחמד אבל לא יותר.
מה אומר היא יודעת את העבודה שלה יודעת לממצוץ ויודעת לתת אחלה הרגשה במהלך הזיון כאילו שהיא באמת רוצה אותך ואוהבת אותך. אפילו החלפנו מספר תנוחות במהלך הזיון.
אבל ואבל גדול למרות שהיא סופר נחמדה ונותנת הרגשה טובה והיא דבקה במטרה לגרום לך לגמור מהר ככל האפשר.
לסיכום מאוד מהנה אחלה בחורה רק שרון קצת יותר לעת בפעם הבאה.
את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים עמוד זה נוצר ב .232 שניות.