טוב ביקרתי היום בדירה יש שתי בחורות נטלי ושירן את נטלי אני מכיר עוד מחיפה אז בחרתי . את שירן בחורה ערביה שחומה מלאה ירדה ישר למציצה מהירה . אחרי דקה אמרה לי איזה תנוחה אני רוצה זינת אותה בתנוחה מיסיונרית לאחר כמה דקות עברנו לתנוחת דוגי יש לה תחת נחמד קצת גדול חזה טבעי לא קטן סבבה לגעת . אין בדירה דיסקרטיות מול החדר של הבנות מפריד רק וילון אפשר לישמועה את הסרסורים ואת הבנות מדברים לי זה קצת הפריע . לסיכום היה בסדר ולא יותר מזה
בארסה 22 באוקטובר 1899 - מאז אנשים מצאו סיבה לחיות בשבילה וסיבה למות איתה
נראה שנטלי המוכרת מארלזרוב מנהלת את המקום ברוחה ובגישתה. הייתי עם שירין (לא שירן כפי שמישהו כתב) והיה דומה למה שהקודם תיאר. אין מציצה חשופה (שימו לב שבמודעה כתוב שיש.) הטיפול קצר עד מתקתק.
מפנים לדרך עכו 35, ומשם לכתובת מדוייקת לא רחוק. הדירה מאד לא דיסקרטית, הדלתות לא נסגרות טוב, והבנות מכניסות גברים באופן שעלולים להראות. מה שמצחיק שהבנות, לא רק זו שנכנסתי איתה, מסתובבות עירומות חופשי בדירה.
היתה שם בחורה נוספת. צעירה רזה, חזה קטן אך יפה (עברה אצלי בחדר..) לא יודע את שמה וביצועיה. היה מצחיק לשמוע את אותה צעירה שכנראה חדשה\לא מאד מנוסה עונה בטלפון ושולחת בחור לעכו ונטלי צועקת לה מחדר אחר "לא עכו אלא דרך עכו"
האם התמונה במודעה אמיתית ואם כן האם זאת שירין או נטלי?
חברי היקר
שירן קצת מלאה שחומה יש לה שיער מתולתל קצת ראסטות .
נטלי גם שחומה קצת יותר רזה דומה בגוף לברזילאית
בקיצור אחי ערביות בדואיות
התמונת לא נראות אמיתיות
פשוט הם מחליפים כל כמה חודשים את התמונות
נערך על ידי 2Pac - 30/-11-/2010 בשעה 21:45
בארסה 22 באוקטובר 1899 - מאז אנשים מצאו סיבה לחיות בשבילה וסיבה למות איתה
את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים עמוד זה נוצר ב .156 שניות.